Tuesday, November 10, 2009

Perubahan Demi Kebaikan InsyAllah

Assalamualaikum Wbt


Hurm my blog is under constuction


Nape saya ubah background belakang ?
Banyak sebabnya


Nape saya ubah background  saya?
Sebab saya sakit mata la pandang background warne hitam
(sebelum ni warna hitam tak best)


Nape saya ubah background saya?
Sebab bile pandang warne hitam je hati rase panas je
(Takut hati jadi hitam kot )


Nape saya ubah background saya?
Sebab background yang colourful or hitam je rase macam budak-budak



Nape saya ubah background saya?
Sebab saya tengok ramai yang buat background putih dan simple


Nape saya ubah background saya?
Sebab kebanyakkan ustaz2 background warne putih je tapi ramai yang lawat
(so tak kesah la)



Nape saya ubah background saya?
Sebab saya ada azam baru lah..


Nape saya ubah background saya?
Sebab saya suke warna putih ni


Nape saya ubah background saya?
Sebab saya rase tenang bile tgk background skrang


Nape saya ubah background saya?
Dah tiba masanya saya menulis blog secara SERIUS


Nape saya ubah background saya
Saya punya pasal la ...blog saya..



Sekian

Wassalam




9 comments:

RA said...

eh, 1 persoalan t'tinggal..

nape sy ubah background sy secara SERIUS?

Anonymous said...

Alhamdulillah....

putih menunjukkan ketenangan. Rasulullah s.a.w. pun selalu memakai pakaian putih. warna ni juga menunjukkan bekersihan hati. tp warna lain x la teruk sangat rasanya kan?


sebenarnya senang sikit nak baca bila b.ground warna putih. nampak jelas. mesej pun sampai dengan sempurna

Mujahideen yg pergi berperang digalakkan memakai pakaian putih. warna ini menjadi salah satu sebab untuk menimbulkan kegerunan di hati musuh Allah S.W.T. X percaya, sila baca Sirah Rasulullah s.a.w.

Pape pun, saya sokong warna b. ground. tp nk komen sikit la..... blog title better tukar warna lain. x nampak.

Harap terima teguran :-D

RA said...

pe kate, tukar smua putih, insyaAllah, smua bersih dan menenangkan hati org yg melihat:)

klau x putih, tukar semua hijau..baik untuk mata
sebenarnya ak ngantuk bace warna putih, sebab buku pn warna putih..so,putih ini ibarat buku teks,tp terpaksa baca jgk utk berjaya kn?:))

p/s : komen ini hanya karutan ku

Kejernihanku said...

Salam..waa..bagus la anonymous ni..hurm..syukran ye..betul2 supportive.. :)

sweetbutterfly said...

Ingat kan dulu tuan punya blog tak sakit mata tengok dengan warna-warni...hehehe..camni baru best bace..

bagus3x...

(tapi jangan sampai tulisan pun putih sudah..)=)

~CaHaYa @gaMAkU~ said...

nape x tmbh satu lgi soalan??
'nape saye ni poyo sgt??'haha..just kidding..owh..that whyla abg sopi kate x menla backgroung itam tu..blehla jumpe yg cntik2..

Kejernihanku said...

eleh..nape asopi ni poyo ? sebab asopi mmg poyo haha..

~CaHaYa @gaMAkU~ said...

BTOL..mengaku pon..hahaha

sUtErA_nAjm2 said...

emmmm perlukah akak tuka backgr0und akak yg:

[1] menyakitkan mate saufi
[2] membuatkan ati saufi rase panas
[3] macam budak2 [kalerful]
[4] nampak serabut sebab manyak kaler
[5] dan lain2 sebab...

perlukah... hehe ;-b