Friday, February 19, 2010

Oh Buah Hatiku... :)


Assalamualaikum Wbt...

Begitu cepat masa berlalu, aku menjadi keliru,
Bbertambah celaru dengan kehadiranmu.
Sebelum ini kau tiada dalam hidupku, 
Namun kini kau menambahkan senyumanku.
Ku tidak sabar menunggumu, datang kepadaku.

Oh ........
Bilakah kita kan ketemu
Bertemu bersama bermadu rindu,
Sungguh aku tidak sabar menuggu
Melihatmu menjadi penawar hatiku


Sayang...
Walaupun dirimu tidak pernah ku tatapi
Walaupun dirimu tidak pernah ku ciumi
Namun aku tahu, saat indah kita pasti bersemi
Kerana aku tidak sabar lagi
Berjumpa mu kasih di hati.

Tunggulah aku sayang
Tunggulah aku pulang
Aku ku pergi kepadamu
Mendakapmu dengan sepenuh hatiku
Mencium pipimu
Melihat gelak tawamu...
Membuatkan hatiku bahagia selalu...

Tunggulah aku wahai anak buahku..
Kita pasti akan ketemu...

Kepada kak wani sila bersalin cepat skit 
Asopi nak baby laki yang hensem macam asopi..

hehe..
Wassalam.

4 comments:

sweetbutterfly said...

wah ayat...
betul ke untuk bakal anak buah..????=P

~uncle sopi..hehe

Kejernihanku said...

nisah jangan timbulkan kontroversi di sini ye...aku dah highlight dah anak buah di situ...waa...tak saba nak balik...

rusydi said...

haha..ni sajak ke?tgk skali imbas ak nmpak : sayang, hati , kasih, rindu..

"Sebelum ini kau tiada dalam hidupku, "

slamat la ak bce yg tu dlu, so bukan P/awek/minah/makwe/nenek la kan?

ak "predict", ko akn kne lempang/tarik telinga dgn ank buah ko nnt time umurny 2thn ke atas..good luck!!:))

Kejernihanku said...

betul la tu sebelum ini die tak pernah ada dalam hidup aku sebab die tak lahir lagi...lagi satu hint die "walaupun dirimu TIDAK pernah ku tatapi" which means die tu tak pernah aku lihat sebab die tak lahir lagi hehe..